Sprengningsarbeider

Årets kurs skal gå på Lillehammer. Det er flyttet fra mars til juni i håp om at vaksinefarten er så høy at vi kan tillate å samle folk på kurs igjen.

Sprengningsarbeider

Tid

15.–16. mars 2022

Sted

Lillehammer

Grunnet korona-pandemien avholdes “Sprengningsarbeider”-kurset i år i juni og ikke i mars som er vanlig tidspunkt. Da håper vi det er mulig å møtes igjen og ha en hyggelig og nyttig samling med spennende og interessante innlegg/presentasjoner.

Norsk forening for fjellsprengningsteknikk (NFF) arrangerer for 33. gang teknisk sprengningskurs.

NFF skal være den viktigste kunnskapsarenaen for bruk av berggrunnen.

Vårt motto er: Utfordringer i dagen, løsninger i grunnen

Arrangementet avholdes ulike steder fra år til år og har vært innom de fleste større byer eller regioner hvor det utføres mye sprengningsarbeid. Målet er å få med lokale utøvere av faget. I år gir vi igjen utstyrsleverandører og sprengstoffleverandører plass i programmet. Hvilke nyheter har de med seg?

I år skal vi til Lillehammer og vi legger opp til et besøk på Norsk fjellsprengningsmuseum ved Hunderfossen etter vi er ferdig med innleggene dag 1. Her skal vi få omvisning og de som ønsker å være med kan melde seg på buss tur / retur hotellet samt middag i Berghallen.

Vi ønsker alle profesjoner som er involvert i sprengningsarbeid, både prosjekteiere, konsulenter, kontrollører, planleggere, entreprenører, sprengningsledere og utførende bergsprengere i gruve-, pukkverk- og anleggsbransjen velkommen til arrangementet for å dele erfaring og skape diskusjoner som er til det beste for bransjen vår.

«Sprengningsarbeider –» skal gi faglig påfyll med informasjon, deling av kompetanse og diskusjoner. Det skal være et sted du treffer kollegaer, myndigheter, oppdragsgivere – og gode konkurrenter til to dager med gjensidig nytte for oss alle.

Interesserte firmaer gis anledning til å delta med en posterutstilling, som er lokalisert i nær tilknytning til konferansesalen. For å delta på posterutstillingen beregnes en avgift på kr 5.000,- pr firma. Påmelding til Posterutstillingen forutsetter at man også deltar på konferansen med minst en fullt betalende deltaker. Dersom firma ditt er interessert i å delta på Posterutstillingen, vennligst kryss av for dette på påmeldingsskjemaet.

Vi ønsker deg vel møtt på til Scandic Lillehammer Hotel 2. – 3. juni – til et forhåpentligvis coronafritt møte med gamle og nye bekjentskap!

Smittevern vil stå øverst på huskelisten vår – som for alle andre i disse dager!