WTC 2017 var rett rundt svingen!

Etter en omfattende jobb fra Vitenskapskomiteen og programkomiteen, begynner det totale innholdet for WTC 2017 å falle på plass. Under vil du få en smak av hva du vil lære mer om i Bergen i juni.

Les mer her!

Muir Wood 2017 – Professor Håkan P. Stille

Ph.D. fra Det kongelige institutt for teknologi i Stockholm og i sin periode som professor i jord- og bergmekanikk ved samme universitet har han fått flere priser. Professor Håkan P. Stille vil snakke om hvordan riktig tilnærming til risikovurderinger og kvalitetssikring innen bergteknikk og tunneling er basert på erfaringer fra tunnelprosjekter og støttet av teorier om usikkerhet.

The Selected Paper is written by Professor Nuh Bilgin

Det valgte papiret er basert på en kombinasjon av relevansen, gjeldende interesse for papiret og poengsummen etter en grundig gjennomgang av vitenskapskomiteens innleverte papir. Det valgte papiret for WTC 2017 er «Faktorene som påvirker ytelsen til tre forskjellige TBM i En kompleks geologi i Istanbul «

Nick Barton will also present during the opening session

Ph.D. På steinhellingstabilitet fra Imperial College i London 1971. Han jobbet i 25 år i Norsk Geoteknisk Institutt, en del av tiden som divisjonsleder, og senere som teknisk rådgiver. Han er ofte involvert i TBM prosjektproblemer. I 2000 startet han egen rådgivning i Norge.

Jean-Christophe Giesbert will moderate the Open session

På tirsdag arrangerer ITAs eksekutjonsråd en felles sesjon for alle deltakere. Emnet for denne økten er «Rethinking major infrastructure projects; Et nytt utseende på underjordiske løsninger og offentlig godkjenning «. Giesbert er administrerende direktør for SAS Giesbert & Associés, et kommunikasjonskonsulentbureau basert i Toulouse. Han grunnla dette byrået etter en lang karriere i avisbransjen, og spesielt som administrerende redaktør for den regionale dagbladet La Dépêche du Midi.