Podkast nytt tilbud fra NFF

Podkast nytt tilbud fra NFF

Podkasting, fra engelsk «podcasting», er kringkasting via internett der hver enkelt lytter og seer selv kan bestemme når de vil spille av video- og lydopptakene. Og dette er jo et ypperlig medium for NFF til å spre kompetanse. Rart vi ikke har brukt det tidligere, men nå kaster vi oss ut i dette, bokstavelig talt.

Først ut er “Fremtidens injeksjonsprosedyrer” som er et kurs som skal gå av stabelen 8.-9. september og programkomiteen jobber med et nytt opplegg i forkant av kurset.  Podkaster skal legges ut med jevne mellomrom frem til kurset skal avholdes. Podkastene vil inkludere ulike tema med forskjellige gjester. Lyttere inviteres til å sende inn spørsmål og kommentarer. Disse sendes til: siri.engen@tekna.no – som samler opp og videresender til komiteen.  Podkastene og innspillene vil bli tatt opp til diskusjon i arbeidsgrupper på kurset.

I den første podkasten vil vi få høre Eivind Grøv, Knut Garhol og Ola Woldmo. Alle tre er over snittet interessert i og kompetent på temaet injeksjon.

Her er linken til første podkast: SoundCloud