Podkast – nytt tilbud fra NFF

Podkast – nytt tilbud fra NFF

Podkasting, fra engelsk «podcasting», er kringkasting via internett der hver enkelt lytter og seer selv kan bestemme når de vil spille av video- og lydopptakene. Og dette er jo et ypperlig medium for NFF til å spre kompetanse. Rart vi ikke har brukt det tidligere, men nå kaster vi oss ut i dette, bokstavelig talt.

Først ut er “Fremtidens injeksjonsprosedyrer” som er et kurs som skal gå av stabelen 8.-9. september og programkomiteen jobber med et nytt opplegg i forkant av kurset.  Podkaster skal legges ut med jevne mellomrom frem til kurset skal avholdes. Podkastene vil inkludere ulike tema med forskjellige gjester. Lyttere inviteres til å sende inn spørsmål og kommentarer. Disse sendes til: siri.engen@tekna.no – som samler opp og videresender til komiteen.  Podkastene og innspillene vil bli tatt opp til diskusjon i arbeidsgrupper på kurset.

I den første podkasten vil vi få høre Eivind Grøv, Knut Garhol og Ola Woldmo. Alle tre er over snittet interessert i og kompetent på temaet injeksjon.

Her er linken til første podkast om historien og bakgrunn: SoundCloud

Andre podkast Hvordan påvirkes injeksjonsarbeidene av kontrakt og oppgjørsform?”