Norge tok storeslem på ITA-awards 2017

Under utdelingen av ITA-awards 2017, gjorde Norge seg særlig bemerket:

  • Einar Broch fikk Lifetime achievement award
  • Tobias Andersson, Skanska fikk prisen for Young tunneller of the year
  • Fjærland Hydropower fikk prisen for Project of the year less than 50 million Euro, Ola Kvammen, Lemminkainen mottok prisen i Paris.

Det er gøy å sitte i salen og den ene nordmannen etter den andre blir rop opp på scenen som vinner i sin klasse! Gratulerer til alle tre vinnere, og ikke minst deres team som har vært rundt dem.

I en mail til Frode Nilsen oppsummerer Tarcisio Celestino 2017 på en god måte:

Dear Frode

I want to congratulate NFF for the “Norwegian Night” into which the ITA- awards event was transformed last Thursday night in Paris. The number of winners from Norway was remarkable, including the Lifetime Achievement (indication of past contributions) and the Young Tunneller (indication of future achievements). Going back to the atmosphere of the WTC 2017 opening ceremony, Norway holds by far the largest numbers of ITA-awards per inhabitant.

Please convey my congratulations to all member of NFF.

Best regards,
Tarcisio
Tarcisio B. Celestino
ITA President

Det var en veldig interessant dag i Paris der alle de nominerte presenterte de ulike prosjektene eller tekniske oppfinnelsene. NFF vil gjerne ha inn forslag til prosjekt som kan nomineres til denne årlige tradisjonen. Det er en flott måte å presentere norsk tunnelbransje på. Dette bekreftes av mailen fra Tarcisio, det blir lagt merke til det Norge gjør på dette området. Vi har jo tradisjon for å dele ut æresmedlemskap og gullfeisel, vi må kanskje vurdere å utvide dette så vi skaper mer blest om alt det positive som foregår? Og at vi kanskje får fram flere nominasjoner i årene som kommer. Det mangler ikke på kandidater, så vi må bare få det fram!