Fjellsprengningsdagen

Fjellsprengningsdagen vil i 2020 bli en virtuell konferanse. Dette vil gå av stabelen 26. november.

Fjellsprengningsdagen

Kurset har vært

Tid

26. november 2020

Sted

Virtuell konferanse

Tradisjon tro arrangerer vi Fjellsprengningdagen på vår faste torsdag i november. I tillegg til et godt faglig program, er det vel kun de to forholdene som vil holde seg til tradisjonen som vi alle er så glade i. Det meste annet blir annerledes enn det vi er vant til. Dette er den første virtuelle konferansen i NFF sin historie. Foredragene blir streamet fra Radisson Blu Royal Garden i Trondheim med innslag fra diverse steder rundt omkring i Norge og Sverige.

Deltakerkategorier

Enkeltperson: 1000 kroner inkl mva

Enkeltperson medlem i NFF: 800 kroner inkl mva

Grupper: 3000 kroner inkl mva

Studenter og æresmedlemmer: Gratis

Som påmeldt enkeltperson vil der være mulig å delta på nettverksbyggingen. Det forutsetter at du følger konferansen på PC eller nettbrett/mobil med kamera og mikrofon.

Som gruppedeltaker har dere muligheten til å se konferansen som en ubegrenset gruppe, der dere selv følger med på smitteverntiltak (f. eks et møterom på jobb eller tilsvarende). Som påmeldt gruppedeltaker mister dere muligheten til å delta på nettverksbyggingen.

Dere vil for begge deltakerkategorier få tilsendt en link med passord, samt en veiledning på hvordan den tekniske løsningen for konferansen fungerer.

Det er kun arrangører og foredragsholdere som vil kunne møte opp fysisk på de to hotellene.

Sponsorkategorier

Også utstillingen blir virtuell og der har vi lagt opp til tre kategorier, alle i en overkommelig prisklasse. Dette er kun åpent for NFFs bedrifts- og støttemedlemmer.

 UtstillerSølvGull
Pris200030005000
Antall deltakere inkl i prisen123
Logo på rullerende banner (den røde firkanten på første skjermbildet)IngenSammen med 2 andreAlene
Oppføring under utstillere (som vist på det andre skjermbildet)Etter sølv (alfabetisk)Etter gull (alfabetisk)Øverst (alfabetisk)
Egen utstillingsside (som vist på det tredje skjermbildet)InkludertInkludertInkludert
Logo i en timeslot (den grønne firkanten på det første skjermbildet)Inkludert (først til mølla)Inkludert (først til mølla)Inkludert (først til mølla)

 

Vi gleder oss! Håper dere vil bidra til at konferansen som har historie fra 1963, blir en suksess også i 2020, til tross for svært spesiell omstendigheter. Vi gleder oss til fysisk møte og “vanlig” konferanse forhåpentligvis i 2021.

Styret i NFF