Bli medlem

Bli medlem i NFF
Dersom du eller din bedrift jobber i bergarbeidsbransjen er kanskje NFF noe for deg. Som medlem får du mulighet til å utvide ditt kontaktnett i bransjen og du kan ta del i videreutviklingen av bransjen. Som medlem i Norsk Forening for Fjellspregningsteknikk får du del i et bransjefelleskap som består av mer enn 1000 fagfolk og 100 bedrifter. Du får ta del i arbeidet med å fremme bruk av berggrunnen, og du får mulighet til å delta på NFFs aktiviteter. Se forøvrig siden Aktivitetene i NFF. Foreningen er bergteknologibransjens fremste forum for faglig utvikling. NFFs lover sier at alle «personer med interesse for fjellsprengningsteknikk eller tilknyttede fagområder» kan bli medlemmer. Det er også mulig for bedrifter, etater eller institusjoner å bli medlem. Kravet for disse er at de tilhører en av de følgende kategoriene:

  • Entreprenører, gruveselskaper, kraftselskaper eller rådgivere
  • Produsenter og leverandører av utstyr og forbruksartikler for gruver og fjellanlegg
  • Offentlige etater eller forskningsinstitusjoner

Melder du deg inn i NFF får du blandt annet:

  • Redusert pris på kurs, konferanser og fagreiser
  • Tilsendt faglige nyheter og rapporter
  • Mulighet til selv aktivt å utvikle og påvirke bransjen
  • Mulighet til å profilere deg/din bedrift nasjonalt og internasjonalt
  • Invitasjon til å delta på kollegiale treff og møter

Medlemsbetingelser:
Fullstendig oversikt over medlemskontingent og betingelser kan du laste ned her. For medlemmer og medlemsbedrifter er det mulig å tegne et støttemedlemsskap i foreningens internasjonale komité. Dette gir deg eller din bedrift mulighet til å delta i foreningens internasjonale virksomhet. For mer informasjon, se Internasjonal komité. For å tegne et slikt støttemedlemskap, ta kontakt med Internasjonal komité direkte. Du finner kontaktadresser på sidene deres.

Innmelding
Under finner du innmeldingsskjema, både elektronisk og nedlastbart. Hvis du vil bruke papirversjon er det bare å laste det ned og skrive det ut. Send det til oss. Kontaktinformasjonen står på skjemaet.

Personlig innmeldingInnmelding av firma

 

 

Ønsker du ikke å bruke elektronisk innmelding kan du sende inn innmeldingen i post. Last ned Innmeldingsskjema 2018 (PDF-format)