Ny fotokonkurranse på gang!

Dette bildet tatt av Einar Gjærevold kapret andreplassen i fjorårets konkurranse. Motivet viser takskiva i fjellhallen i Lysebotn, Rogaland, der kraftstasjonen Lysebotn II bygges av Implenia.

Også i 2020 vil Norsk forening for fjellsprengningsteknikk (NFF) i samarbeid med Byggeindustrien/bygg.no invitere inn til en fotokonkurranse om norsk fjellsprengning.

Temaet for konkurransen er bergsprenging over og under jord og bildene skal gjenspeile dette. Dette kan også omfatte gruvedrift og bergverksdrift.

Juryen var godt fornøyd med bildene som kom inn til vurdering i fjorårets konkurranse, og håper også i år på stor deltakelse. Ikke minst håper man at en sommer hvor mange vil feriere i eget land vil kunne bidra med mange gode motiver. Juryen håper også mange vil benytte muligheten med en hjemmesommer til å bla gjennom gamle arkiver for å finne frem spennende motiver fra ulike prosjekter som er blitt gjennomført opp gjennom årene.

Hver deltager kan levere inntil fem bilder.

Bidragene sendes på epost til ab@bygg.no . Bildene skal være i jpg-, png- eller tiff-filformat med høyest tilgjengelig oppløsning. Har du papirbilder, negativer eller positiver/lysbilder kan disse sendes til følgende adresse:

Byggeindustrien
Postboks 6831, St. Olavs plass
0130 Oslo

Merk konvolutten «NFF fotokonkurranse»

Ha en finfin fotosommer 🙂

Tilbake