Temakveld om rehabilitering av tunneler

Laster kart ....

Dato / tid
Date(s) - 20/02/2020
17:30 - 20:00

Sted
Ingeniørenes Hus


Internasjonal komite i NFF, mener det har vært en ubetinget suksess å arrangere temakvelder med vekt på faglig innhold kombinert med litt uhøytidelig samvær. I 2018 var temaet kontraktsrett og i 2019 var hovedoverskriften ytre miljø. I 2020 kan vi si at hovedoverskriften vil være «Våre søsterforeninger». Det betyr at temaene vil variere noe, avhengig av hva som opptar noen av våre søsterorganisasjoner. Vi har ikke avklart hele serien enda, men datoene er fastlagt:
 

  1. februar
  2. april
  3. juni
  4. september

 
På denne første kvelden i serien får vi besøk fra Nederland, de har til stadighet tatt kontakt med NFF med ønske om å utveksle erfaringer knyttet til rehabilitering og drift og vedlikehold av tunneler. Dette har til nå, ikke vært på NFF’s agenda i så stor utstrekning, så vi håper kvelden kanskje kan gi en spire til videre engasjement og arbeid innenfor dette temaet. For å utdype temaet får vi også besøk fra Skanska som har hatt ansvaret for gjennomføringen av noen av rehabiliteringsprosjektene i Norge. Vi får også et innlegg fra Norwegian Tunnel Safety Cluster, de har hatt litt mer fokus på drift- og vedlikeholdsfasen enn det NFF har hatt så langt.

Invitasjon temakveld nr 1 2020

Sted: Ingeniørenes hus
Tid: Torsdag 20. februar kl 17:30 – 20:00 (pluss mingling etterpå)

Foredragene vil forgå på engelsk. Det blir servert wraps, mineralvann, øl, vin og litt snacks.

Pris:
Ansatte i støttemedlemsbedrifter og personlige medlemmer: 300 NOK per kveld
Alle andre: 500 NOK per kveld

Påmelding er nødvendig. Send mail med fakturainformasjon (Postadresse, mailadresse og eventuelle prosjektnummer/PO-nummer) til nff@nff.no.

Velkommen!

Tilbake